Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nás pozvala na focení pro pánský časopis, byli jsme trochu překvapení. Principálka Divadla Radka Brzobohatého, herečka Romana Goščíková, se svlékla do erotického prádla spolu s divadelními kolegyněmi, s nimiž účinkuje v představení Padesát odstínů.

"Nešlo o to, abych prezentovala sama sebe, spíš se to propojilo hezky tematicky. A ještě to vyšlo tak vtipně, že jsem si to nadělila ke svým nedávným čtyřicetinám," řekla Super.cz manželka režiséra legendárních Snowboarďáků Karla Janáka.

Nijak zvlášť se na focení nepřipravovala, trénink v posilovně ani domácí sedy lehy neproběhly. Ostatně Romana byla vždy velmi štíhlá. "Původně jsem to v plánu měla, ale v tom divadelním provozu a s malým synem to nešlo," vysvětlila, že postavičku, kterou můžete vidět v našem videu i ve fotogalerii má díky běhání kolem syna a divadla.

Nedalo nám to, abychom se nezeptali, zda je sexy prádélko rekvizitou i při domácích hrátkách s manželem. "Kdyby byl prostor a čas, možná by na to došlo. Když vzhledem k aktivitám našeho syna vůbec k něčemu dojde, je to veliké štěstí," smála se Romana.

Reklama

Další články

Načítám