Hlavní obsah
Článek

Několik měsíců po svatbě si Karlos Vémola (38) a jeho žena Lela (34) konečně užívají líbánky. Cílem jejich cesty se stal Mauricius, odkud se vnadná blondýnka pochlubila hned několika snímky. Během návštěvy místní zoo tak došlo nejen na focení či oběd se žirafami, ale také na pózování se lvem. Za fotku s králem zvířat to ale Lela pořádně schytala.

„Top zážitek. Asi tím, že máme doma taková zvířata, jsem se vůbec nebála,“ svěřila se Vémolova žena, která je ze svého domova na exotická zvířata zvyklá. Výčet domácích miláčků, které její muž vlastní, je opravdu obsáhlý a vedle psa je to také lvice, pštros, žraloci, krokodýli a mnoho dalších. Fotky, na kterých pózují s nádherným zvířetem v naprosté blízkosti, se však mnohým nelíbila. Pod fotkami, které by ve volné přírodě šly udělat jen těžko, se okamžitě strhla lavina negativních komentářů.

„Nádherné by bylo, kdyby to zvíře nebylo sjeto, jen na úkor lidí, kteří se s ním chtějí vyfotit. Je to neskutečně nádherné zvíře a sama bych si přála takové zvíře pohladit, ale? Ne za každou cenu. Je to smutné, že tohle lidé podporují,“ napsala jedna ze sledujících. „Tak tohle je humus. Víte, proč se s vámi nechal vyfotit?“ stálo u další z mnoha zpráv od fanoušků. „Chudáček, nacpali ho sedativy, hlavně že máte fotku,“ stálo v další zprávě. Těch, kterým se foto se zvířetem líbilo, se ale nakonec také pár našlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám