Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnějšího fotbalistu světa Cristiana Ronalda (39), jenž se nedávno upsal klubu Al Nassr Rijád v Saúdské Arábii, čeká společně s jeho početnou rodinou i velké stěhování. A pokud vás zajímá, kam to bude,pojďte se s námi podívat na jeho ‚služební byt‘.

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguez (30) a dětmi najdou útočiště v okázalém apartmá v hotelu Four Seasons v Rijádu, který je situovaný v budově Kingdom Tower, jež je jednou z nejvyšších v zemi.

Rodinka se tak usídlí v královském apartmá rozprostírajícím se na dvou patrech s jedinečným výhledem na město. Čtyřnásobný držitel Zlatého míče, který je zároveň nejsledovanějším člověkem na Instagramu pyšnícím se 531 miliony fanoušky, si bude moci vychutnat pohodlí v prostorném obývacím pokoji s obrovskými okny, v několika saloncích a ložnici, která zabírá plochu průměrného bytu.

Může využít rovněž vlastní kancelář či mediální místnost. V jídelně se ke stolu pohodlně vejde deset lidí, a tak si rodinka klidně může na večeři ještě někoho pozvat…

Reklama

Další články

Načítám