Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rita Ora (33) má bezesporu co nabídnout. Snoubí se v ní půvabná tvář, krásné vlasy i senzační pevná postava, které obětuje spoustu času v posilovně. Možná i proto ji poslední dobou na akcích nepotkáte téměř v ničem jiném než v průsvitných modelech. Tentokrát však měla u sebe i ‚ochranku‘ v podobě svého manžela. Není divu, že si ji režisér Taika Waititi pořádně hlídal.

Na nedělní prestižní události Critics Choice Nominee Toast, která se konala v Hollywoodu a je předzvěstí Zlatých glóbů, opět nezklamala a sáhla po něčem hodně sexy. Jenže fialový model ani v kombinaci s její senzační postavou nefungoval vůbec rafinovaně. Zpěvačka totiž už o moc víc ani ukázat nemohla, a tak prostoru pro fantazii ponechala vskutku pomálu, což hojně řeší i lidé na internetu.

„Nevypadá to troufale, ale zoufale, to se nezlobte,“ zní jeden z komentářů reagující na titulek článku na Daily Mailu. Další názory se nesou ve velmi podobném duchu: „Nazval bych to spíš zoufalstvím než troufalostí,“ nebo „Není troufalá ani dravá, jen prostopášná a zoufale toužící po pozornosti.“ Další uživatel se ptá: „Kdo se zdravým rozumem by byl šťastný, když by si jeho partnerka vzala fialový síťovaný závěs a nic jiného?“

Rita to tak tentokrát pěkně schytala a pro příště si možná rozmyslí, zda bude ukazovat i to, co není nezbytně nutné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám