Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se herečka Hana Kusnjerová přiznala, že bojuje s psychickými problémy. Půvabná brunetka, kterou televizní diváci dobře znají jako zdravotní sestřičku Ladu z Ordinace v růžové zahradě, rozsáhle promluvila o úzkostné poruše a panických atakách, se kterými bojuje.

„Kombinace terapií, správné medikace, čínské medicíny, lázní, léčitele a podpory mojí rodiny mě drží. Ségra mě drží. Moc. Je těžký si to nevyčítat a přijmout to. Protože i přesto, že tak intenzivně pracujete na tom, aby bylo líp, víte, že když je tělo a duše křehká, bestie zaútočí. Mám přání, aby zmizela, abych nemusela brát prášky, ale učím se, krom jiného i být trpělivá a nechtít po sobě moc. Být k sobě vlídná,“ svěřila se herečka, která bude také jednou z hvězd nového seriálu Zlatá labuť.

Terapie a medikace jí od psychických problémů pomáhají, stejně jako umělecká tvorba. Skrze nové snímky nyní herečka odhalila vedle své křehké duše také tělo. „Terapie fotkou. Díky za možnost nacházet komfortní zónu, klid a sebevědomí i tam, kde to dřív nebylo možné,“ svěřila se herečka k novým fotografiím, na kterých se nechala zvěčnit jen v prádle. „Překrásné fotky, Haničko,“ napsala jí ke snímkům kolegyně z Ordinace, herečka Martina Randová. A svou kolegyni zasláním srdíčka podpořila také Anna Julie Slováčková. Hanu Kusnjerovou za její otevřenost, s jakou se rozhodla o svém problému promluvit, obdivují nejen kolegové, ale i fanoušci na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám