Hlavní obsah
Článek

Když v pátek zpěvačka Jessie J (36) sdílela s fanoušky radostnou novinu o svém těhotenství doplněnou o snímky rostoucího bříška, zahrnuli ji sledující spoustou gratulací, přáními všeho dobrého a srdíčky. Že ale všechno rozhodně není tak růžové, jak se mohlo na první pohled zdát, Jessie názorně ukázala ve videu uveřejněném o víkendu.

Druhou stránku věci se Jessie, která před třinácti měsíci prodělala potrat, rozhodla sdílet v neděli. Na záběrech je jasně vidět, jak jí první trimestr dal zabrat. Je na nich patrná velká únava, žaludeční potíže, ale i časté zvracení, které v nouzi nejvyšší zpěvačka řeší vším, co najde po ruce, včetně odpadkového koše.

„Nedokážu popsat, jak strašně se cítím,“ říká také Jessie ve videu, když očividně velmi unavená a se slzami v očích leží v posteli.

Zpěvačka hitů Price Tag či Bang Bang, kde zářila vedle Ariany Grande a Nicki Minaj, jejímž partnerem je basketbalista Chanan Colman, tak sympaticky a otevřeně popsala svá trápení a pocity během období, které se mnohdy popisuje jako nejkrásnější v životě ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám