Hlavní obsah
Článek

V rozhovoru s novinářem Tomem Bradbym, který poskytl v rámci proma vlastní biografie Spare, se princ Harry (39) ostře pouští do své britské rodiny. Nejspíš usoudil, že čím víc si na příbuzné, které nyní označil za „tyrany“, bude stěžovat, tím lépe se kniha bude prodávat.

Vévoda se nechal slyšet, že britská královská rodina přispěla ke zničení jejich životů s Meghan a donutila je odstěhovat se za oceán. Aktuálně s dětmi žijí v Kalifornii, kde se usídlili poté, co se dobrovolně vzdali svých funkcí aktivních členů královské rodiny.

Také si postěžoval, že nikdo z jeho rodiny neprojevil zájem se s ním smířit, což je přinejmenším pochopitelné, vzhledem k tomu, že do příbuzných konstantně rýpe.

Dokonce některé členy, i když nejmenoval, označil za „tyrany“, protože podle něj měli vynášet informace tisku. Kopl si nově také do královny manželky. Camillu označil za „padoucha“, který by měl "pracovat na nápravě své reputace". Obvinil ji také, že v minulosti donášela novinářům za účelem získání koruny.

V šedesátiminutovém rozhovoru rozebral také údajnou potyčku se svým bratrem Williamem, nařkl krále Karla III., že byl špatným otcem, a prozradil, že spolu jeho švagrová, vévodkyně Kate a Meghan nikdy nevycházely.

V neposlední řadě si pak postěžoval, že se k němu rodina chovala příšerně v den smrti jeho babičky Alžběty II. a nikdo neprojevil snahu se s ním usmířit. Přesto však připouští, že je ochoten vztahy s rodinou napravit, pokud příbuzní přijmou odpovědnost za své činy.

Podle zdrojů z Paláce je však vysoce nepravděpodobné, že by se zpovykanému vévodovi toto přání splnilo. Královská rodina si prozatím zvolila Harryho výlevy ignorovat a nevyjadřuje se k nim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám