Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože jsou během letošního ledna teploty zatím stále nad nulou, řada českých celebrit i letos vyrazila za hranice zkrátit si zimu v teplých krajinách. Někteří vítali příchod roku 2023 u moře a někdo zabalil kufry až během prvních lednových dnů. České krásky se tak za sluníčkem rozletěly po celém světě.

S příchodem nového roku odletěla za teplem Eva Decastelo (45). Ta si pro dovolenou vybrala Kapverdské ostrovy, kde byla několik dní. Po příletu do Prahy hned zase zabalila kufry a se svým partnerem Tomášem Třeštíkem vyrazila do Ománu. Přelom roku trávila u moře i herečka Sandra Nováková, která s rodinou vyrazila na Zanzibar.

Odpočinout si od pracovního kolotoče se rozhodly i sestry Grossovy. Denisa a Natálka (21) zvolily pro dovolenou Spojené arabské emiráty. „I když jsme spolu skoro každý den, mám radost, že jsme konečně našly čas jet někam na společnou dovolenou a můžeme kompletně vypnout. Někdy je to prostě nezbytné,“ řekla nám muzikálová tanečnice Denisa Grossová.

Na exotický Réunion se rozhodla odletět další muzikálová kráska, a to zpěvačka Monika Sommerová. A své dokonalé křivky vyhřívá na pláži také Česká Miss Lea Šteflíčková (25) nebo modelka Kateřina Wohlmann Votavová. Své vysportované tělo v bikinách pak předvedla ve vlnách i Olga Menzelová (46).

Reklama

Další články

Načítám