Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Brad Pitt (60) po několika letech spíše nezávazných románků konečně našel svou spřízněnou duši. Vztah s o tři dekády mladší designérkou šperků Ines De Ramon mu svědčí ve všech ohledech. Momentálně spolu páreček tráví dovolenou v Mexiku.

S Ines se společně vydali do letoviska Cabo San Lucas, kde si vychutnávají společnost jeden druhého na lehátkách umístěných přímo v hotelovém bazénu.

Dvojici média spojují od začátku loňského listopadu, kdy byli poprvé jako pár spatřeni ve společnosti hercových přátel Cindy Crawford a jejího manžela Rande Gerbera na koncertě Bona v Los Angeles. Od té doby je fotografové několikrát zachytili většinou při příjezdu do restaurací v Kalifornii. Nyní ale nastal čas i na společnou dovolenou, která vždy tak trochu prověří, jak na tom vztah je.

Vzhledem k potutelnému úsměvu na tváři hollywoodského krasavce se zdá být vše zalité sluncem. A to dokonce možná až příliš. Brad totiž zřejmě při pohledu na přítelkyni bez horního dílu bikin zapomněl namazat sám sebe opalovacím krémem a poněkud si přismahnul hrudník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám