Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) se ve své nové knize Spare nezdráhá zmínit i některé velmi osobní momenty, mezi které rozhodně patří i prosba krále Karla III. směrovaná na jeho znesvářené syny. Tu měl pronést po pohřbu svého milovaného tatínka, prince Philipa.

Vévoda ze Sussexu, který společně se svou manželkou Meghan (42) dělá už hezkých pár let v britské královské rodině dusno, ve svém memoáru vytáhl další vzpomínku, vyprávěl o setkání se svým otcem a bratrem po pohřbu prince Philipa v dubnu 2021.

Otec prý stál uprostřed a ‚díval se na naše rudé tváře‘, stojí v knize. Harry následně citoval jeho slova: „Prosím, chlapci. Nedělejte z mých posledních let utrpení.“

V knize, z níž již uniklo několik zásadních informací, které se nyní hojně řeší především v britských médiích, je údajně řada útoků mířených nejen na Williama, ale i na jeho manželku Kate. Harry dokonce tvrdí, že jej bratr během hádky kvůli Meghan chytl za límec a shodil ho na zem.

Karel III. (75) prý zůstává spíš ušetřen, ale už tak je nejspíš raněný Harryho kritikou královské rodiny obsažené v sérii Harry a Meghan od Netflixu.

Přestože je král prý Harryho činy hluboce zasažen, stále má zájem o to, aby komunikační možnosti mezi nimi zůstaly otevřené. „Zda je princ William stejného názoru, je jiná otázka. Visí to celé na vlásku a Harryho biografie tomu pravděpodobně nepomůže,“ řekl zdroj blízký rodině pro Daily Mail s tím, že William se cítí být zrazený neustálými útoky svého bratra na královskou rodinu.

Reklama

Další články

Načítám