Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Memoár prince Harryho (39) Spare se ještě ani nedostal na prodejní pulty knihkupectví a už budí mnoho pozornosti. Vévoda ze Sussexu v něm mimo jiné popsal fyzickou potyčku s bratrem Williamem (41), ale také hádku mezi svou manželkou Meghan (42) a švagrovou Kate (42), píše Daily Mail, jenž dostal výtisk k nahlédnutí.

K hádce mělo dojít krátce před svatbou Sussexkých v květnu 2018. Podle Harryho Meghan řekla Kate, že jí mateřské hormony musely vlézt na mozek.

Princezna z Walesu porodila nejmladšího syna Louise měsíc před svatbou Harryho a Meghan. Kate Meghanina poznámka pochopitelně naštvala a vévodkyni bylo řečeno, že si s Kate není zase tak blízká, aby mohla komentovat její hormony, a že spolu členové královské rodiny takhle hrubě nejednají.

„V knize Harry tvrdí, že se diskuze týkala nácviku svatby a družiček a Kate byla velmi naštvaná. Meghanina poznámka vedla k velké hádce,“ uvedl zdroj.

„Z knihy je patrné, že Meghan necítila, že by udělala něco špatně, ale nevykresluje ji to zrovna v dobrém světle,“ dodal.

Kniha, která má podle všeho za cíl především šokovat, vychází 10. ledna a už teď je jasné, že se vztahy mezi Sussexskými a zbytkem britské královské rodiny rozhodně nezlepší.

Paradoxně je to přitom stále Harry, kdo čeká na omluvu od příbuzných za oceánem. V pořadech, v nichž se v rámci proma nyní objevil, se totiž nechal slyšet, že „teď je to na nich“. No...jen aby se dočkal.

Reklama

Další články

Načítám