Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená slovenská moderátorka Adela Vinczeová (43) s manželem Viktorem zažívá nejkrásnější dny manželství. Dočkali se totiž miminka. Mít dítě bylo pro Adelu, ostatně jako skoro pro každou ženu, velkým snem. S bývalým partnerem bohužel potratila a se současným manželem se jí nedařilo otěhotnět. Štěstí se na ně ale usmálo a manželský pár si díky adopci přinesl domů malé miminko.

Zatím ale nic konkrétního nesmějí podle smlouvy říct. „Děťátko máme doma asi měsíc. Nemůžu o něm ale nic konkrétně prozradit. Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví ani odkud je. Je to v procesu, dítě nám ještě oficiálně není přiděleno, proto je to ještě velmi citlivé,“ svěřila se moderátorka slovenskému deníku Plus Jeden Den.

Podle informací slavná blondýna chtěla nejdříve vsadit na umělé oplodnění, nakonec se oba manželé shodli právě na adopci. Teď díky tomuto rozhodnutí započali další etapu společného života.

Péči o dítě zvládají dobře a výhodou je, že ani jeden z nich nemusí být osm hodin v práci. „V noci to zvládáme také v pohodě. Každý den zjišťujeme nové věci,“ uvedla Adela.

Viktor už před několika lety otevřeně mluvil o tom, že má problém s nízkým počtem i kvalitou spermií, a tím pádem s početím potomka. Proto se rozhodli pro adopci. „Cesta k adopci je dlouhá a komplikovaná,“ řekl tehdy Viktor deníku Nový čas. Moderátorský pár vstoupil do manželství v roce 2017 a v roce 2020 vstoupili do tzv. adopční přípravy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám