Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes čtyřiačtyřicetiletý herec Wes Bentley, jenž aktuálně exceluje v seriálu Yellowstone, přiznal temnou minulost, která jej málem stála slibně rozjetou kariéru po úspěchu Americké krásy. Ve filmu z roku 1999 ztvárnil souseda Kevina Spaceyho, jemuž prodával drogy. Pohled, jakým tajně špehoval jeho dceru přitom naháněl strach. Role jej raketově vystřelila mezi hollywoodskou smetánku, ale drogy se promítly i do jeho skutečného života a málem jej ‚semlely‘.

Bentley nyní v rozhovoru pro New York Times přiznal, že po rychle nabyté slávě, kdy za roli získal řadu ocenění, hojně pil alkohol a užíval drogy. Kokain a heroin nevyjímaje. Dokonce prý zvažoval, že se stane drogovým dealerem nebo DJem. „Vždycky toho budu litovat,“ kál se Wes.

Herec se rozhodl pro zpověď poté, co o podobných zkušenostech otevřeně promluvil herec Robert Downey Junior, což mu prý pomohlo očistit se. Hvězda marvelovek Downey Jr. udělal definitivně čáru za drogovou a kriminální minulosti v roce 2003 a následně se stal jedním z nejobsazovanějších a nejvýdělečnějších hollywoodských herců.

Wesley byl v roce 2008 zatčen policií za držení heroinu a použití padělané stodolarovky. „Tohle je zřejmě moje poslední herecká role… Budu drogový dealer a DJ,“ říkal si prý o rok později během natáčení thrilleru Dolanův cadillac. Téhož roku mu ale prý kamarád z branže pomohl, když jej vzal na sérii sezení, která mu s jeho závislostí pomohla.

Reklama

Další články

Načítám