Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Chris Noth se poslední rok objevoval na veřejnosti poměrně zřídka. Prožívá totiž složité období. V prosinci 2021 jej obvinilo pět žen ze sexuálního napadení. Představitel pana Božského ze seriálu Sex ve městě se ve středu po delší době objevil v ulicích New Yorku a když spatřil fotografa, doslova jej propálil pohledem.

Noth, jenž veškerá obvinění striktně odmítá, však byl následně vyhozen ze seriálu Equalizer a rovněž byly vystřiženy jeho scény ze seriálu A jak to bylo dál, které je pokračováním Sexu ve městě. Na herce přitom nebyla podána žádná trestní oznámení.

Obvinění se týkalo zpočátku dvou žen, které sdílely své údajné zkušenosti s hercem v časopise The Hollywood Reporter. Mělo jít o incidenty z let 2004 a 2015. Následně se ozvaly ještě tři další ženy, které herce rovněž obvinily ze sexuálního napadení.

Noth v prohlášení uvedl, že popírá jakékoli pochybení. „Obvinění vznesená proti mně jednotlivci, se kterými jsem se setkal před lety, dokonce desetiletími, jsou kategoricky nepravdivá. Ne vždy znamená ne, a to je hranice, kterou jsem nepřekročil. Setkání byla konsensuální,“ uvedl herec.

Osmašedesátiletý Noth loni v létě prohlásil, že jeho manželství s herečkou Tarou Wilson (40) zůstává neporušené. Herec se s ní seznámil už na začátku nového milénia, ale vzali se až v roce 2012. Mají spolu dva syny – čtrnáctiletého Oriona a dvouletého Keatse.

Reklama

Další články

Načítám