Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co se Kristýna Hrušínská stala dvojnásobnou maminkou. Hvězda seriálu Ulice přivedla v prosinci na svět dalšího chlapečka. S manželem Matějem Balcarem jim tak dělá radost nejen prvorozený Vojtík, ale nyní i novorozený Kubík.

Herečka točila nekonečný seriál skoro do porodu, aktuálně si však užívá šestinedělí. Ještě před porodem si nechala udělat na svůj požehnaný stav vzpomínku a zvěčnit se nechala také v prvních týdnech, kdy je druhý synek na světě.

„Máme se skvěle, Vojtík je úžasnej, velkej bráška a my si to dvojrodičovství s Matějem moc užíváme,“ svěřila se Super.cz herečka, která pózovala před objektivem fotografky Michaely Kamprlové nahá.

Vzpomínkou na jedinečné období svým fanouškům vyrazila dech. Malého syna si herečka položila na bříško, kde byl posledních devět měsíců schovaný. V odrazu jejího těla je pak vidět obraz Kristýny, a to ještě v těhotenství. „Nádherní jste oba, krásná fotka, tleskám,“ připsala k originálnímu snímku „před a po“ jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám