Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice je už pár let na mateřské dovolené, dva roky po sobě porodila dceru a syna, ale pravidelně o sobě dává vědět. Poté, co informovala o hospitalizaci na infekčním oddělení, kde skončila kvůli otravě jídlem, se nyní modelka a bývalá Miss Earh Tereza Fajksová (34) podělila o to, že přestala kojit.

Dceru Lilien porodila Tereza 5. března 2019. O dva roky později se jí narodil syn Sebastien. Téměř čtyři roky tak byla neustále buď těhotná, nebo děti kojila, což bylo značně vyčerpávající pro organismus.

"Poslušně hlásím, že již měsíc nekojím. 20 měsíců bylo už tak akorát. A víte co? Sebík spí, nebo nespí furt stejně. Takže kdo chcete přestat kojit kvůli spánku, u nás to nefunguje. Každopádně je fajn si po čtyřech letech dát sushi, colu, brambůrky, jitrnici, prostě všechny prasárny, které jsem v těhotenství nebo při kojení nemohla nebo nejedla. Tatarku teď tak rok vynechám," vrátila se k otravě jídlem Tereza.

Má i další plány. "Konečně si můžu nechat odstranit tu červenou ťupku na nose, která se mi objevila v těhotenství, a nechat se tetovat," překvapila. Modelka je po dvou dětech velice štíhlá, v některých oblastech až moc, jak si posteskla. "Prsa vzala roha a šla někam hodně daleko, protože je nemůžu najít. Tak děkuji za vše, čest vaší památce a někdy v příštím životě zase na viděnou," žertovala o svém zmizelém poprsí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám