Hlavní obsah
Článek

Patricie Pagáčová (35) nedávno potěšila fanoušky snímkem, který si pořídila, když na sobě měla stříbrnou obepnutou kombinézu, ve které připomínala pořádně žhavou astronautku.

Tentokrát se sympatická herečka oblékla o něco spořeji. V rudých plavkách s hlubokým výstřihem se dokonce téměř dokonale převtělila v Pamelu Anderson (56) a její ikonické role v Pobřežní hlídce.

„Mám vám z toho Instáče takovej pocit, že jsou zas všichni kromě mě někde v teple. Tak já jsem si odskočila pracovně do potápěčský jámy v Čestlicích. Čupr výlet hele. No nic, musím ten leden a únor nějak přežít. Nemám tyhle dva měsíce ráda. Po Vánocích pro mě vždycky začíná čekání na jaro,“ uvedla herečka v příspěvku.

Ohromné silikony sice Patricie jako Pamela nemá. To ovšem neznamená, že se oblíbená herečka nedočkala další várky pořádné chvály ze strany fanoušků.

„Jste kočka, máte naprosto úžasné plavky,“ vzkázala jedna z obdivovatelek. „Perfektní a sexy,“ napsal další z příznivců. V galerii se podívejte, jak to Patricii nejen v rudých plavkách sluší.

Reklama

Další články

Načítám