Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Selena Gomez (31) našla nové nejlepší přátele. Poté, co se ne zrovna taktně zachovala ke své bývalé nejlepší kamarádce Francii Raise, která jí v minulosti darovala ledvinu, v poslední době tráví s Brooklynem Beckhamem (25) a Nicolou Peltz (27) spoustu času. V tomto složení dokonce oslavili i konec roku…

Bývalá přítelkyně Justina Biebera se slavným mladým manželským párem aktuálně tráví i dovolenou v Mexiku. Na jachtě společně s dalšími několika přáteli vyrazili do proslulého letoviska Cabo San Lucas a Brooklyn si tak může naplno užívat nejen pohled na svou okouzlující manželku, ale i o něco ženštější křivky oblíbené zpěvačky v černobílých bikinách.

Trojice, kterou zahraniční média již označují jako ‚trouple‘, společně před nedávnem oslavila i svátky díkuvzdání a sociální sítě zásobují záběry, kdy si všichni v pyžamech užívají i domácí pohody. Nyní tak následovala i společná dovolená.

Stinnější stránkou však zůstává, že Brooklyn jako jediný z dětí Davida a Victorie Beckham nestrávil vánoční svátky s rodinou. Na Instagramu Victorie se objevila rodinná fotografie, na níž je David se všemi dalšími dětmi v pyžamech se santovskou čepicí na hlavě s jasným vzkazem: „Brooklyne, milujeme tě a chybíš nám.“

Opět to jen rozvířilo spekulace o napjatých vztazích, které údajně panují mezi Victorií Beckham a Nicolou Peltz a potažmo i Brooklynem, který jak se zdá, stojí spíš při své ženě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám