Hlavní obsah
Článek

Českou republikou otřásla tragická smrt matky a dítěte v Krkonoších, kterou policie vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu. Tříletý Adámek měl zemřít rukou své matky, která se následně oběsila.

Velmi smutný příběh zasáhl i herečku a zpěvačku Evu Burešovou (30), která se k věci vyjádřila na Instagramu, kde sdílela své pocity s fanoušky.

„Všimli jste si někdy, jak velkou, hlubokou důvěru v nás děti mají? Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže. Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my dospělí ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je s sebou,“ uvedla na sociální síti, kde s herečkou mnoho lidí souhlasí.

Avšak, jak se říká, pro dobrotu na žebrotu. Eva Burešová se dočkala i několika nenávistných zpráv a vzkazů, které jsou často za hranou vší slušnosti.

„A to jste možná ještě nečetli diskuze na internetu. Vysvětlete tam prosím těm lidem, že tím, že o něčem napíšu příspěvek na své sociální sítě, nedostávám žádné peníze, nežebrám o lajky a nehledám zviditelnění. Peníze si vydělávám normálně svou prací. Ty zbylé dva body nepotřebuji,“ reaguje známá umělkyně na nepochopitelné komentáře ze strany věčných haterů.

„Jsou vlastně tyto diskuze plné nenávisti a urážek v této době potřeba? K čemu taková diskuze vede? Šílenost,“ dodala Eva Burešová. Na urážky, které lidé Evě píšou, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám