Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém seriálu zazáří vycházející dětské hvězdy. Oliver Vyskočil má za sebou v pouhých deseti letech už několik rolí. Diváci si ho mohou pamatovat z komedie Mimořádná událost, nově se bude objevovat v seriálu Jedna rodina. A nejen on. Příležitost dostala i téměř třináctiletá Lotti Töpferová.

Ta má hraní v krvi. Roztomilá praneteř herce Tomáše Töpfera se totiž rozhodla jít v jeho hereckých šlépějích. „Chtěla bych být herečkou. Být hercem je super, protože můžu být kýmkoliv. Třeba teď v Jedné rodině můžu být zkušenou tanečnicí. Je to super pocit být na natáčení a před kamerou,“ svěřila se k novému seriálu Lotti.

V seriálu Jedna rodina si spolu s Oliverem Vyskočilem zahráli sourozence a děti herečky Zuzany Vejvodové. A co si mladá začínající hvězda myslí o střídavé péči? „Střídavou péči bych nechtěla mít, dítě by podle mě mělo odmalička vyrůstat s oběma rodiči. Je to blbý, když se to střídá a rodiče spolu dobře nevychází. Měli by být všichni spolu,“ řekla Lotti. Na place se objeví s plejádou dalších známých tváří, jako je Pavel Zedníček, Tereza Kostková, Berenika Kohoutová nebo Filip Blažek.

Reklama

Další články

Načítám