Hlavní obsah
Článek

Koncem minulého roku se Bohuš Matuš (50) s manželkou Lucií a dcerou stěhovali do většího bytu. Jejich minulé bydliště jim totiž nevyhovovalo. A to hned z několika důvodů.

„Stěhovali jsme se, protože jsme bydleli ve 2+1 a potřebovali jsme místnost navíc. Byt v Bohnicích, ve kterém jsme bydleli, byl velký a krásný, ale soused byl pravděpodobně psychicky nemocný a Bohuš se nesměl před vystoupením ani rozezpívat. Poslouchal nás za dveřmi a věčně na nás bouchal, že nám řve televize, která byla vypnutá. Nesměl si zahrát na klávesy ani na kytaru, a to ani v odpoledních hodinách, protože prý rušil občanské soužití,“ svěřila se Lucie Matušová (20) pro Super.cz s tím, že s Bohušem našli nový byt.

"Teď jsme našli krásný, velký byt v nejvyšším patře, kde sousedy nemáme, a máme doufám konečně klid,“ prozradila maminka dvouleté dcery Natálky.

Lucie má aktuálně nejen plno mateřských povinností, ale také těch zařizovacích, které přišly se stěhováním.

Ještě nemáme všechno kompletně zařízené, tak dost lítáme. Našla jsem v okolí spoustu krásných aktivit, které můžeme s dcerkou navštěvovat, tak se moc těším. Máme teď mnohem větší kuchyň a čím dál víc mě baví vaření, Natálka je jedlík a všechno jí ode mě zatím chutnalo, tak mám radost,“ dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám