Hlavní obsah
Článek

Všestranná umělkyně Jennifer Lopez (54) se na Instagramu ohlédla za uplynulým rokem, který označila za jeden z nejlepších v jejím životě. Není se čemu divit. Zpěvačka mimo jiné vstoupila do manželství se svým staronovým partnerem Benem Affleckem (51), a to rovnou dvakrát.

Fanoušky nyní majitelka ikonického pozadí navíc nechala nahlédnout do soukromí a pochlubila se několika dosud nezveřejněnými záběry ze svého velkého dne, během nějž vystřídala hned troje svatební šaty.

Jennifer pojala vzpomínku na rok 2022 chronologicky, postupně sdílela fotografie z každého měsíce. V lednu byla například zachycena na Sunset Boulevard v Los Angeles před plakátem ke komedii Vem si mě, kde si zahrála hlavní roli s Owenem Wilsonem. Nevynechala ani pózování pro svou kosmetickou řadu JLO Beauty či několik polibků s Benem.

Speciální pozornost si vysloužil srpen, kdy se uskutečnila dlouho očekávaná svatba s Benem. V róbě od Ralpha Laurena s hlubokým výstřihem a originální ‚kapucí‘ vypadala jako princezna a Ben se na ni nemohl vynadívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám