Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nebude jen několikanásobným strýčkem, ale poprvé také tatínkem. Řeč je o televizní osobnosti, modelovi a DJovi Brodym Jennerovi (39).

Starší bratr Kendall a Kylie Jenner očekává potomka se svou o čtrnáct let mladší přítelkyní Tiou Blanco, s níž je spojován od loňského roku. Dvojice ke sdělení použila video, na němž je zachycena rodačka z Portorika a profesionální surfařka známá z pořadu Ultimate Surfer Tia Blanco na ultrazvuku u lékařky. Nastávající rodiče všem zároveň popřáli šťastný nový rok.

„Začátkem tohoto nového roku bychom rádi využili příležitosti a popřáli všem našim přátelům a sledujícím zdraví, štěstí a plno lásky,“ uvedl Brody na Instagramu k videu, kde je slyšet tlukot srdíčka jejich miminka: „Opravdu si vás vážíme a milujeme vás všechny. Jsme nadšeni, že se s vámi můžeme podělit o požehnání nového života v novém roce… Náš malý anděl je na cestě. Šťastný nový rok!“

Brody Jenner před Tiou strávil několik let s Kaitlynn Carter, ale v roce 2019 se jejich cesty rozešly a od loňského dubna je známý jeho vztah s půvabnou Tiou. S Kendall a Kylie Jenner mají společného otce, někdejšího olympijského vítěze Bruce Jennera (po změně pohlaví v roce 2015 Caitlyn Jenner). Brodyho matkou je bývalá herečka a vítězka soutěže krásy Linda Thompson, jež proslula i vztahem s Elvisem Presleym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám