Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každém konci něco nového začíná. A s koncem roku vždy napjatě očekáváme, co přinese ten nový. K tomu také neodmyslitelně patří novoroční předsevzetí. My jsme vyzpovídali na silvestrovském představení v pražském Divadle Broadway zpěváky z úspěšného muzikálu Okno mé lásky a zajímalo nás, jaká novoroční předsevzetí si letos dali za cíl splnit.

„Žádná novoroční předsevzetí si nedávám. Ale jediné, co jsem si říkal, jak nejsem příznivcem sociálních sítích, a tudíž nedávám o sobě svým fanouškům tolik vědět, budu v této oblasti trošku aktivnější,“ sdělil Jan Toužimský, frontman metalové skupiny Arakain.

„Více sportu, méně cigaret, méně alkoholu a více rock and rollu,“ přeje si do nového roku herec Petr Vondráček (48). Na jevišti se poslední den v roce objevila také hvězda seriálu ZOO. „Do nového roku si přeji hlavně zdraví, jsem ráda za rok 2022, který byl pro mě velmi náročný, ale pracovně krásný a dal mi spoustu hezkých pracovních příležitostí,“ svěřila se představitelka hlavní role Michaela Pecháčková (20).

V muzikálu z hitů skupiny Olympic exceluje také Ivana Jirešová (47). „Do nového roku 2023 si přeji alespoň tři nové zajímavé role. Abych byla pořád zdravá a mohla stále cvičit jógu a lyžovat a mít čas se procházet po horách a vždy se dokázala správně rozhodnout, smát se s rodinou a s přáteli, a za naši zemi si přeji, abychom se všichni cítili spokojenější a naučili se více spolupracovat,“ prozradila Ivana Jirešová, která byla v divadelním kostýmu k nepoznání. „Do roku 2023 si dávám jedno předsevzetí, a to oženit se,“ sdělil Ondřej Bábor, který se v době covidové pandemie zasnoubil.

Celé vánoční svátky a konec letošního roku prožil zpěvák Pepa Vágner v posteli. Nejen jeho, ale i celou jeho rodinu zkolila chřipka. „Už 18. prosince jsem zalehnul a do 28. prosince jsme se z postele nedostali. I dnešní představení hraji na antibiotikách. Do nového roku si dávám předsevzetí - neprospat a nepromarodit příští Vánoce,“ svěřil se Josef Vágner (33), který si na Silvestra poprvé zahrál roli Rosomáka. „Tento rok jsem dost zanedbávala svou oblíbenou činnost – zevlování. Takže si tu slibuji, že tento sport, pro starší a pokročilé, v roce 2023 vypiluji k dokonalosti,“ svěřila se Sandra Pogodová (49).

Reklama

Další články

Načítám