Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár měsíců je šťastně zadaná, ale do společnosti s novým partnerem herečka Bára Mottlová (37) ještě nevyrazila, i když pár podrobností o něm prozradila. "Je o dost mladší, je řemeslník a už spolu žijeme," řekla Super.cz mj. Mottlová.

Teď tajemného Davida konečně ukázala v rámci rekapitulace loňského roku na sociálních sítích. A my zjistili, že už ho vlastně známe a máme i tušení, kde se ti dva poznali. V létě, kdy byl představen mezi dvanáctkou finalistů soutěže krásy Muž roku v chateau Šanov, kde tehdy byla i Bára, bylo teplickému rodákovi Davidu Plevovi sedmadvacet. V rozhovoru pro Super.cz prozradil, že se živí jako řemeslník, trenér a má i řadu dalších profesí.

Kromě jiného je jeho prací i modeling, v němž Česko úspěšně reprezentoval v mezinárodní soutěži Men Supermodel World 2022, která probíhala v dominikánském městě Puerto Plata. Skončil na třetím místě. Bára tak opět sáhla do stejných vod jako s expřítelem Josefem Kůrkou, který v roce 2016 Muže roku vyhrál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám