Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patrik Rytmus Vrbovský (47) zažil v listopadu opravdu krušné chvilky. Dokonce se bál o svůj život a týdny strávil ve stresu, že umírá, aniž by se svěřil vlastní rodině. O zdravotních problémech nyní promluvil pro slovenský pořad Level Lama.

Googlení nemocí a jejich příznaků nikdy není dobrý nápad. To už teď ví i populární slovenský rapper, jehož začaly začátkem listopadu sužovat bolesti nohy, k nimž se následně přidaly také svaly okolo krční páteře.

"Já jsem si vygooglil, že to jsou příznaky rakoviny. Tolik jsem se vyděsil, že normálně umírám, a nikomu jsem o tom neřekl," přiznal, jak problémy řešil nebo spíš neřešil.

Ze stresu si vyvolal také střevní potíže, které mu tedy nepřidaly. "Normálně jsem si vyvolal dvoutýdenní průjem. Sám jsem si vytvořil diagnózu, že umírám, že mám prostě rakovinu," vrtěl hlavou, nyní už viditelně klidnější.

Když se totiž konečně odhodlal zajít k lékaři, ukázalo se, že je v pořádku a o rakovinu se rozhodně nejedná. „Jsem v pohodě,“ uklidnil fanoušky na závěr.

Partnerce Jasmině Alagič (34), s níž má syna Sanela, se s ničím nesvěřil, dokud neměl v ruce výsledky testů. Vše naštěstí dobře dopadlo a něco nám říká, že si rapper diagnózu příště sám dělat nebude.

Reklama

Další články

Načítám