Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy herečka Megan Fox (37) se flirtování na sociálních sítích nebojí. Nejen že fanoušky pravidelně těší pořádně vyprsenými selfie, k těm posledním přidala ještě pěkně peprný komentář, že hledá partnerku.

„Aktuálně hledám přítelkyni, prosím pošlete mi své přihlášky do zpráv,“ popsala žhavé fotky trojnásobná maminka, která je aktuálně zasnoubená s rapperem Machine Gun Kellym (34). Že by ji vztah s jejím zajíčkem už omrzel? To asi nehrozí.

Vánoční svátky si hvězdná dvojice užila v Malibu a vše nasvědčuje tomu, že jim to stále klape. „Nemyslím, že máš pro tento požadavek registrační kapacitu,“ odpověděl hravě na příspěvek své partnerky hudebník.

V komentářích se kromě něj pochopitelně ozvala i řada zájemkyň, podle počtu a charakteru komentářů by to s herečkou klidně daly dohromady i ženy s partnery, bez ohledu na svou orientaci. Kdo by ostatně nechtěl randit s Megan Fox?

V poslední době se mluví hlavně o jejím nápadně větším poprsí, které rozhodně neváhá dát na odiv. Ať už v upnutých tílkách na Instagramu nebo modelech s výstřihem, v nichž vyráží do společnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám