Hlavní obsah
Článek

Oblíbený moderátor Libor Bouček (43) má za sebou náročný, ale velmi úspěšný rok. Jeho život se točí kolem práce a jeho milovaného syna Alberta, kterému v dubnu budou už dva roky.

„Byl to můj rok rodiny. Byl jsem v práci nebo s Gabi a s Albertem. Tak vypadalo 93 procent mého času. Snažil jsem se si zapamatovat každý jeho krok, protože význam neopakovatelnosti člověku dojde až s dítětem. Ostatně do tohoto roku vstoupilo miminko a odchází z něj kluk. A my dva, rodiče, se jen vzájemným stiskem ruky ujišťujeme, že tuhle podobu lásky fakt prožíváme. Spolu,“ napsal moderátor na svém profilu.

V televizi ho vídáme v soutěžích Máme rádi Česko a Inkognito, na kterých se podílí i scenáristicky. První ze zmíněných soutěží je nejdéle vysílaným zábavním pořadem na TV Prima. Diváci aktuálně sledují 11. sérii. „Spím, když spí můj syn, většinou mezi 23. a 5. hodinou ranní,“ svěřil se Libor nedávno Super.cz.

„Zanedbal jsem spoustu přátel a kamarádů. Nezmizeli z mého srdce. Ani na okamžik. Jen život nás tří přinesl úplně jiné časové pásmo. Mám vás rád! Poznal jsem desítky profesí díky Inkognitu, stovky odpovědí o naší zemi v Česku, zítra si připijeme na Nový rok a vyhrál jsem Na lovu,“ doplnil známý český moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám