Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne, nejde o předčasný silvestrovský vtípek. Japonský yutuber Toco se opravdu rozhodl, že si splní svůj velký sen stát se psem. Utratil v přepočtu 343 tisíc za nesmírně realistický oblek kolie, teď se ale obává, že si všichni budou myslet, že je divný.

Toco snil o tom, že bude psem, už od dětství. A díky předraženému kostýmu, ve kterém vypadá jako opravdový, i když trochu neohrabaný pes, se mu to daří. O svých „psích“ aktivitách informuje pravidelně na svém youtubovém kanálu, ovšem tvář nechává před světem skrytou. Bojí se, co by na jeho zálibu řeklo okolí.

„S přáteli o tom téměř nemluvím, protože se bojím, že by řekli, že jsem divný,“ svěřil britskému deníku The Sun. „Moje rodina a známí byli velmi překvapení, když se dozvěděli, že jsem se stal psem,“ vysvětlil.

„Od dětství jsem fantazíroval o tom stát se zvířetem. Nevím, jestli to byla prostě touha po změně,“ dodal s tím, že kolie je jeho oblíbené plemeno, a tak to byla jasná volba.

Na videích mohou sledující Toca vidět při nejrůznějších psích aktivitách. Jak předvádí triky, jí, je venčen nebo honí frisbee.

Kostým mu zhotovila japonská firma, která se specializuje na výrobu filmových soch a modelů, a jak je vidět, když máte dostatek peněz, je možné skoro všechno.

Ačkoliv se Toco obává, že by ho okolí a kolegové kvůli jeho životnímu stylu zavrhli, mnoho lidí mu fandí. „Mám za tebe radost. Je hezké vidět, že sis splnil sen,“ vzkazují mu například pod virálními videi.

Tocovou proměnou se můžete pokochat ve videu níže. Skutečně jde o exkluzivní podívanou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám