Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) během své kariéry udávala směr v hudbě i v módě a díky tomu se stala legendou. V poslední době své fanoušky ale spíše děsí. A to dokonce i na rodinných vánočních fotkách.

Zpěvačka chtěla své fanoušky potěšit fotkami s vánoční atmosférou. Na hlavu si nasadila santovský čepeček a celkem třikrát zapózovala před objektivem. Vánoční čapka je ale asi to jediné, co měly Madonniny fotky společného se svátečním pocitem. Na prvním snímku má zpěvačka nepřítomný výraz, zabělené obočí a v očích nejspíš kontaktní čočky, na druhé fotce se stejným výrazem je dokonce jen v podprsence. A hned nato přichází třetí fotografie i s dětmi, kde zpěvačka sice vyloudí alespoň malý úsměv, pocit z podivné série už ale nezachrání.

„Kdo jsi a co jsi udělala s Madonnou? ptá se na sociální síti jeden ze sledujících. „Ještě někdo jiný má strach z jejích očí?“ píše další. „Jsem zmaten, je to Madonna nebo Marilyn Manson?“ přidává se jiný. Někteří pak zacházejí ještě dál. „Může někdo této ženě sehnat exorcistu?“ ozývá se v dalším komentáři. „Prodala jsi svou duši za věčné mládí?“ píše Madonnin fanoušek. „Dvakrát zamrkej pro pomoc,“ uvádí další. A jiný dojem shrne krátkou větou: „Je to monstrum.“

Některé fanoušky pak pobuřuje i to, že si Madonna do vánoční série přidala fotku v podprsence následovanou rodinnou fotografií s dětmi. „Není mi to příjemné,“ reaguje jeden ze sledujících. Pod fotkami se samozřejmě najdou i pozitivní komentáře, které opěvují Madonnu jako krásku a přejí jí i rodině jen to dobré. A takový kontrast je nejspíš pro popovou ikonu to pravé. Vždy totiž milovala kontroverzi a šokovat pro ni bylo to hlavní. A jak je vidět, ani po šedesátce se nic nezměnilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám