Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) ráda dráždí své fanoušky fotkami v sexy kostýmech nebo rovnou plavkách. Teď ale udělala výjimku a místo upnutých hadříků oblékla volné tepláky a tričko.

Zpěvačka má díky cvičení skvělou postavu a ráda ji také ukazuje. Do společnosti vždy chodí perfektně oblečená a její modely bývají navrženy tak, aby ukázaly všechny její přednosti. Jak je ale vidět, i slavná JLO si někdy potřebuje odfrknout, změnit se v normální ženu a tolik neřešit, co si ten den zrovna vezme na sebe.

Stejně jako na ulici v New Yorku, kde ji paparazzi zvěčnili v doprovodu její maminky. Zpěvačka sice měla sluneční brýle a velké náušnice, místo dokonalého ohonu si ale udělala jen nedbalý culík a na sobě měla volné bílé tričko s výstřihem a široké tepláky do pasu, které z popové divy udělaly "obyčejnou ženu". Později si pak na ulici vzala ještě objemnou bundu. Není ale pravdou, že by JLO vůbec nepřemýšlela ani o tomto outfitu. Brýle, tepláky a bunda k sobě totiž samozřejmě ladily.

Zpěvačka v poslední době prožívá šťastné období po boku svého staronového partnera Bena Afflecka (51). Společně si koupili sídlo za 1,4 miliardy dolarů a žijí spokojeným manželským životem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám