Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to půl roku, co charismatická moderátorka Eva Decastelo (45) a scenárista René (49) oznámili rozpad vztahu, který byl hodnocen jako jeden z nejstabilnějších v Česku. Autor seriálů Slunečná a ZOO opustil svoji ženu po 13 letech a dal se dohromady s Evou Jung. A po letošních Vánocích, které strávili spolu, přivítali dokonce nového člena domácnosti.

Zamilovaný pár si letos pod stromeček nadělil uzlíček štěstí – štěňátko. Sérii fotek, kde pózuje René, Eva a pejsek, ocenila i herečka a kamarádka Decastelo Tereza Brodská (55). „Jeee, gratuluju,“ napsala rozněžněle.

Eva Decastelo naopak ponechala celé svátky sociální sítě téměř bez aktivity a ze soukromí nesdílela nic. Během tohoto roku zhubla 13 kilo a znovu se zamilovala. Ovšem i s ohledem na své děti odmítala poskytovat jakákoliv vyjádření a až nedávno se s novým partnerem, fotografem Tomášem Třeštíkem ukázala ve společnosti. Nutno podotknout, že vypadá úchvatně a nová láska jí jednoduše sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám