Hlavní obsah
Článek

Ani v roce 2022 se celebritám nevyhýbaly bolestné rozchody a rozvody. Zatímco někomu se rozpadlo dlouhodobé manželství, jiní se rozcházeli po kratších vztazích, další se pak pokoušeli marně spravovat už jednou ukončený vztah.

Po třinácti letech skončilo manželství moderátorce Evě Decastelo (45). Ta ale brzy našla lásku u fotografa Tomáše Třeštíka. Novou lásku letos ostatně našla i zpěvačka Monika Bagárová (29), jež se pokoušela marně restartovat vztah se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem a nyní je šťastná po boku podnikatele Lea.

A také Agáta Hanychová má za sebou jeden rozchod. Ještě předtím, než se zamilovala do Jaromíra Soukupa, chodila s lékařem Andrejem Nikovem. Bolestné rozvodové řízení prožívá herečka Veronika Žilková (62), s níž se manžel Martin Stropnický rozešel po e-mailu. Naštěstí i ona letos zároveň našla novou lásku a chodí s rockerem Pepou Holomáčem.

Jako na pouťovém kolotoči to vypadalo u modelky Anety Vignerové (36) a scenáristy Petra Kolečka. Kolečko se zakoukal do herečky Denisy Nesvačilové a opustil matku svého syna Jiříčka. Později to ale vypadalo, že se k Vignerové opět vrátí. Kolečko se ale zaseklo na půli cesty, a nakonec se zase otočilo směrem k Denise Nesvačilové.

Bolestný rozchod s manželem Ondřejem Malým prožila herečka Pavla Tomicová (61), kterou herec opustil kvůli mladší kolegyni Kristýně Kociánové. Tomicová rozpad manželství dlouho tajila, Malý se mezitím stal znovu otcem.

A komu dalšímu rok 2022 přinesl turbulence v osobním životě? Známé páry, kterým to letos nevyšlo, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám