Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se vážně jen tak nevidí. Když se po pláži proběhnou supermodelka Izabel Goulart a fotbalista Kevin Trapp, pár lidí určitě přejde chuť svléknout se do plavek. Ti dva by totiž mohli dělat reklamu na dokonalá těla.

Izabel Goulart už sice oslavila osmatřicáté narozeniny, její tělo ale zůstává roky stále stejně dokonalé. Topmodelka se v minulosti proslavila i jako „andílek“ známé firmy prodávající spodní prádlo a je o ní známo, že ráda a hodně cvičí. Pilates, posilování, běh, jóga, nic z toho jí není cizí a po svých trenérech prý požaduje, aby se s ní rozhodně nemazlili.

Za takové úsilí ale Izabel sklízí ovoce a může předvádět své vyrýsované tělo, na kterém jí při běhu po pláži hraje každý sval. A když se k ní ještě přidá stejně vyrýsovaný snoubenec, fotbalista Kevin Trapp, je to opravdu skvělá podívaná.

Snoubenci si vyrazili užít vánoční svátky na ostrov Svatý Bartoloměj v Karibském moři a bylo na nich vidět, že jsou spolu velmi šťastní. Nejenže dováděli ve vlnách, ale měli se k sobě i na břehu, kde si také vyzkoušeli pár pozic z akrobatické jógy. Dvojici, která je zasnoubená od roku 2018, nejspíš vůbec nevadí, že na svou lásku ještě stále nemá papír. Plnými doušky si ji totiž užívají i bez něj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám