Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokračování ne vždy přinese úspěch prvního dílu. Podle reakcí televizních diváků na pohádku Tajemství staré bambitky 2, to bylo přesně naopak. Štědrovečerní pohádka s Tomášem Klusem (37), Veronikou Kubařovou (36)Ondřejem Vetchým (61) v hlavních rolích zabodovala. Ti, co neměli možnost vidět ji v kinech, byli mile překvapeni.

Ohlasy na snímek režiséra Ivo Macharáčky byly ve skrze pozitivní. Pokračování pohádky Tajemství staré bambitky, které covid odložil premiéru v kinech na letošní únor, se nyní představilo na Štědrý večer v televizi. Pohádka se stala nejsledovanějším pořadem večera a vidělo ji na 2,5 milionů diváků.

V komentářích na sociální síti se velká část z nich shodla na tom, že pokračování se povedlo. „Myslela jsem, že dvojka už nebude tak hezká jak jednička, ale moc se mi líbila. Super písničky,“ svěřila se jedna z divaček. „Pohádka se moc povedla, výborné herecké obsazení, krásné písničky, k dnešnímu večeru sedla,“ stálo v dalším z mnoha pochvalných komentářů.

Televizní diváci pak nešetřili chválou na herecký výkon Ondřeje Vetchého. „Ondřej Vetchý je nejlepší herec v každé pohádce. Už od dob nejlepší pohádky S čerty nejsou žerty,“ stálo v jednom z mnoha komentářů. „Nadhera. Ondřej Vetchý je takový můj vzor a konečně měl po delší době krásnou roli. A na Tomáše Kluse jsem byl po 1. dílu zvědav. Osobně mě mile překvapil a moc se mi líbil,“ nešetřil chválou další z diváků.

Našli se však i ti, které letošní vánoční pohádka neoslovila. „Neurazila, ale ani bohužel nijak nenadchla. Jednička je skvělá, takže jsem čekal o něco víc,“ napsal jeden z diváků. „Otřesná chujovina, trapný písničky, herecké obsazení mizérie, herci hrají pořád dokola to samý,“ stálo v jedné z negativních zpráv, kterých bylo k letošní štědrovečerní pohádce pomálu. A co si myslíte o pohádce vy?

Líbila se vám pohádka Tajemství staré bambitky 2?
Pokračování se povedlo
63 %
Byla pro mě zklamáním
37 %
Celkem hlasovalo 45894 čtenářů.
Související témata:
Film Tajemství staré bambitky 2

Reklama

Další články

Načítám