Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štefana Margitu (67) čeká velmi těžké období. Poprvé bude trávit vánoční svátky bez své milované Haničky. Navíc v bytě, ve kterém žili spolu a Vánoce si moc užívali.

Opernímu pěvci jeho žena stále velmi chybí, přesto se překonal a v bytě nachystal i vánoční výzdobu. Ne ale takovou, na jakou byl zvyklý z dřívějších let. „Venkovní jsem nedělal vůbec, takže jsem udělal jen stromek uvnitř. A je jiný, nechtěl jsem mít ten, co jsme tady mívali spolu,“ řekl Štefan pro ShowTime na CNN Prima NEWS. Poslední dny před Vánoci pro něj byly nejtěžší.

„Už ta příprava na Vánoce byla jiná. Není bramborový salát, zelňačka je, ale jiná. A ta židle zůstává prázdná, to je strašný,“ uvedl pěvec s tím, že kromě vánočního stromku v bytě nic neměnil. „Pořád mám v hlavě takovou věc. Hanka nikdy neměla ráda změny, takže já ty změny v bytě opravdu žádné nedělám,“ řekl.

V novém roce Štefana Margitu kromě práce čeká i jedna složitá věc. Doma má totiž ještě stále urnu s ostatky své milované ženy. „Co můžu prozradit je, že v únoru bych ji chtěl na tom Vyšehradě uložit. Na Vánoce bude ještě se mnou. Navždy bude se mnou, ale teď ji potřebuji tady mít,“ řekl pěvec, který Vánoce stráví ve společnosti muzikanta Michala Kindla, jeho ženy a dcerky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám