Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně smutné Vánoce zřejmě čekají modelku a bývalou Miss Earth Terezu Fajksovou (34). Místo toho, aby chystala sváteční tabuli pro partnera a jejich dvě děti, skončila v nemocnici. A to dokonce na infekčním oddělení. „Nemáme tady ani televizi, abych se mohla dívat na pohádky,“ napsala Super.cz.

O svůj stav se podělila se sledujícími na sociálních sítích. „Doma se nám kumuluje už měsíc nějaký virus. Nemůžeme se ho zbavit. Buď jsem udělala dietní chybu anebo zase ta mrcha. Každopádně zvracení a vše ostatní už bylo tak agresivní, že už to doma nešlo zvládnout. Přicházely i mdloby,“ svěřila Tereza a poděkovala sestřičkám a lékařům za péči.

Víceméně počítá i s variantou, že se na Štědrý den domů nedostane. „Osobně doufám, že letos Vánoce budu také trávit s mojí rodinou. Ale jak řekl můj muž, tak si je kdyžtak posunem, tak co,“ dodala Tereza. „Ale doufám, že mě na Štědrý den pustí,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám