Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby nebylo módní přehlídky jejích plavek, asi bychom na horách Nelu Slovákovou (34) těžko potkali. "Jsem letní typ, mám ráda plavky, moře a pláže. Od doby, kdy jsem si zlomila zápěstí na snowboardu, tak nelyžuju ani nesnowboarduju," řekla Super.cz.

Když už na hory s partnerem Lukášem Kozákem do hor jedou, čeká prý dole pod svahem a popíjí hruškovici. A když už jsme v rozhovoru zmínili přítele, zajímalo nás, zda plánují svůj vztah posunout. Otázka ale Nelu nepotěšila.

"Tyhle otázky nemám ráda. Myslím si, že v dnešní době máme na všechno čas. Podle mě není třeba kam spěchat. Za mě je dítě a svatba v současné době určitě ne obtíž, ale je na to spousta času," míní.

Raději jsme tedy přešli na téma vánočního přejídání. "Já jsem typ, která cvičí, abych mohla jíst. Díky tomu váhu neřeším. Navíc v lednu letím na Srí Lanku, tak bych tam chtěla nějak vypadat," vysvětlila a dodala, že předsevzetí si na Nový rok učitě dávat nebude, V našem videu vysvětlila, proč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám