Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Špindlerovu Mlýnu se přezdívá český Aspen, což brali návštěvníci openingu zimní sezóny opravdu vážně, i co se luxusních outfitů týče. V ceně modelu, který vynesla, bezpochyby vedla Dominika Myslivcová (29). Od hlavy až k patě byla oblečená do drahé značky, všechny kousky dohromady vyšly na statisíce.

"Co se týče Špindlu, módu opravdu řeším. Miluju hory a miluju hlavně to zimní oblečení. Úplně se v tom vyžívám a vždycky to potřebuju mít úplně do detailu sladěné. Jak vidíte, docela jsem se snažila," byla sama se sebou spokojená Dominika.

Ta je sice milovnicí léta a teplého počasí, ale českou zimu by nevyměnila. "Co se zimy týče, vedou u mě hory, takže na ně jezdím pravidelně. Vánoce sice budu s přítelem trávit v Praze, ale pak se hned do Špindlu zase vracíme," prozradila.

Pokud jde o vánoční obžerství, Dominika přiznává, že rozhodně svodům cukroví, bramborového salátu a smažených řízků neodolá. "Jsem typ, který si tyhle věci nedokáže odepřít. I když se snažím, tak to nikdy nevyjde, takže od ledna zase můžu začít s hubnutím," smála se Myslivcová, která svěřila také to, že předsevzetí na Nový rok si dávat nebude. "Každým dnem se snažím být lepší a vylepšovat svoje chyby," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám