Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlotte Crosby (33) předvedla namodralé rty, které jí zůstaly po rozpuštění výplní. Hvězda britských reality show se jimi pochlubila na svém youtubovém kanálu poté, co se rozhodla upřednostnit přirozený vzhled.

Charlotte se natočila během bolestivé procedury v kosmetickém salonu. Osm let chodila na výplně, než se v ní dle jejích slov „něco změnilo“.

Její nedávno zesnulé babičce se její umělý vzhled nikdy nelíbil a prý by ji potěšilo, že si výplně nechala rozpustit.

„Jsou příšerně oteklé a s modřinami. Nevím, kdy ty modřiny zmizí,“ popsala rty bez výplní ve videu. „Při mluvení můžete asi nejvíc vidět, jak moc můj horní ret splasknul,“ upozornila sledující na rozdíl. „Spodní asi víc nesplaskne, ten jsem měla vždycky větší,“ dodala s tím, že má z procedury dobrý pocit.

„Přátelé mi říkají, že vypadám jako někdo jiný,“ přiznala po zákroku, kdy se injekcemi uspíší proces rozpuštění výplní, který by jinak trval mnohem déle.

Charlotte, která byla v průběhu let hojně kritizována za svůj umělý vzhled, převážně holdovala botoxu a právě výplním, nechala si ale také například předělat nos nebo zvětšit prsa, by prý nečekala, že se dožije dne, kdy zatouží po přirozených rtech.

Přitom právě kvůli trollům, kteří se do ní kvůli vzhledu opírali, začala s plastikami v prvé řadě. Ani po zákrocích jí ale nedali pokoj. Nezbývá než doufat, že si teď konečně dají pohov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám