Hlavní obsah
Článek

Že by hollywoodský fešák Brad Pitt (60) konečně našel štěstí v náručí nové ženy? Po rozvodových tahanicích s Angelinou Jolie by si to jistě zasloužil. A kdo že je krásná brunetka, která o víkendu s hercem oslavila i jeho 59. narozeniny? Jde o devětadvacetiletou designérku šperků Ines de Ramon, které nedávno nevyšlo manželství.

De Ramon byla tři roky vdaná za herce z Upířích deníků Paula Wesleyho. Rozchod potvrdili pro magazín People letos v září. V listopadu už byla brunetka viděna s Bradem Pittem v Los Angeles na koncertě Bona a jen o několik dní později řekl zdroj z hercova okolí stejnému magazínu, že „spolu randí už několik měsíců“.

Herci na jeho nové údajné partnerce jistě imponuje i její inteligence. Nejenže má bakalářský titul ze Ženevské univerzity, ale je rovněž certifikovanou trenérkou v oblasti výživy a zdraví. Většina jejích profesních úspěchů však pramení ze šperkařské činnosti. V minulosti pracovala pro Christies či švýcarskou šperkařskou dílnu De Grisogono. Aktuálně působí v losangeleské značce šperků Anita Ko Jewelry, mezi jejíž klientky patří Hailey Bieber, Kourtney Kardashian či Mandy Moore.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám