Hlavní obsah
Článek

Nejprve jsme řešili jejich outfity. Adam Mišík (26) a Natálie Jirásková (19) totiž vždy patří k nejlépe oblečeným a sladěným párům na společenských akcích, kam vyrážejí. To prý bylo tentokrát spíš intuitivní, jak prozradili v rozhovoru. Dostali jsme se ale i k Vánocům, které poprvé prožijí jako pár.

"Na Vánoce se moc těšíme, Jsou vždycky hezčí, když máte v životě někoho, koho milujete," vyznal se Adam. "Ale ještě pořád řešíme, jak je budeme trávit," doplnila ho Natálka, která žije s rodinou u Litoměřic, zatímco Adam je z Prahy. "Musíme to vymyslet s dopravou," upřesnila mladá modelka, která sice už oslavila osmnáctiny, ale dokud prý nemá vlastní auto, nemá v plánu dělat si řidičák.

Adam sice řidičský průkaz má, ale auto také nemá. "Nepotřeboval jsem ho, na hraní mě vozili a po Praze se stejně nedá zaparkovat, tak jsem se auta zbavil. Ale teď to budu muset přehodnotit a koupit si nové, protože ho budu zase potřebovat," má v plánu kvůli Natálce velkou investici mimo vánoční dárky, které už má pár pro sebe navzájem vybrané anebo aspoň vymyšlené.

Chystají se i na další dovolenou. "V březnu pojedeme na pět dní do Tater, to bude krásné," plánuje Natálka, která ale stěží vytáhne Adama na snowboard, který miluje. "Spíš bude u svařáku nebo ve vířivce. "Jsem spíš sváteční lyžař, a kvůli tomu, že točím, nechci riskovat, že si odstřelím koleno," vysvětlil.

Pobavili jsme se i o práci, když Natálie vysvětlila, proč nepředváděla na poslední velké přehlídce Beaty Rajské, a Adam prozradil, že ho brzy uvidíme v novém seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám