Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě ani neutichlo šílenství kolem třaskavého dokumentu o Harrym (39) a Meghan a už je tu další téma týkající se prince. V lednu totiž vyjde jeho autobiografická kniha a Harry prý zavzpomíná i na to, kdy a s kým přišel o panictví.

Zdá se, že si Harry opravdu nechce nechat pro sebe vůbec nic. Jestli se někomu zdálo, že v dokumentu s názvem Harry a Meghan už bylo řečeno vše, ten se hodně pletl. Desátého ledna totiž vyjde kniha s názvem Spare, neboli přeloženo do čestiny Náhradník, která bude popisovat Harryho život. A nevynechá prý ani otázku princova prvního sexuálního zážitku.

Harry podle časopisu Saturday Times v knize popisuje, že o panictví přišel jako teenager s krásnou starší ženou na venkově. A jak to tak bývá, v zahraničí se hned začalo spekulovat o tom, kdo by to tak mohl být a linky vedly i ke krásné britské herečce Liz Hurley (58).

Sedmapadesátiletá Liz, která se i dnes pyšní bezchybnou postavou, se pak k fámě vyjádřila v rozhovoru pro Saturady Times. „Já to nebyla. Jsem nevinná. Absolutně ne,“ zavrhla Liz, že by se mohlo jednat o ni. Otázkou však je, jestli by přiznala pravdu, i kdyby to tak náhodou ve skutečnosti opravdu bylo.

Jisté je to, že autobiografie o 416 stranách už zanedlouho znovu rozvíří vody kolem prince Harryho a královskou rodinu nejspíš čeká další nepříjemné období. Už proto, že vydavatelé tvrdí, že byla kniha napsána se syrovou upřímností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám