Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Vánoční atmosféra na nás dýchá ze všech stran a s výzdobou nejsou pozadu ani české celebrity, které se na sociálních sítích pochlubily svými stromečky zdobícími jejich domácnost. Na tradici a vkus vsadila influencerka Nikol Leitgeb (37). Hvězda seriálu O mě se neboj Veronika Arichteva (37) má stromek, který kamarádky hodnotily spíše negativně. „Holky říkaly, že není moc hezkej. Stromek, ne dítě. Tak jsem znejistila, viď. Je pravda, že asi není úplně symetrickej a bohatej všude nebo nevím,“ napsala.

Zcela jinak pojala výzdobu manželka českého bijce Karlose Terminátora Vémoly (38) Lela (34), která vánoční stromek ozdobila plyšáky Mickey Mouse, Minnie a dalšími Disney postavičkami. „Čím má člověk více let, tím víc se jeho vánoční přání mění, postupně zjišťujeme, že to, po čem nejvíc toužíme a co nás nejvíce naplňuje štěstím, to vlastně koupit nelze,“ pronesla Lela ke svým fanouškům.

To těhotná modelka Nikol Švantnerová (31) vsadila opět na svůj vytříbený vkus a nešlápla vedle. „Tak už ho máme doma, co se týče stromečku, nikdy se nedržím nějak trendů, letos jsem poprvé upustila od červené a ladila do stříbrno-zelené, ale mé oblíbené ozdoby nesmí chybět,“ přiznala kráska.

V galerii nechybí ani stromeček herečky Jany Plodkové (42), Sandry Novákové (41) nebo Emmy Smetany (36) s manželem Jordanem Hajem. Hlasujte v naší anketě, který vánoční stromek se vám líbí nejvíce.

Která česká celebrita má podle vás nejkrásnější vánoční stromeček?
Jana Plodková
2,1 %
Emma Smetana
1,3 %
Nikol Švantnerová
5,8 %
Lucie Holíková
2,6 %
Monika Bagárová
1,2 %
Veronika Arichteva
45 %
Alice Bendová
23,5 %
Sandra Nováková
4,6 %
Lela Vémola
1,6 %
Nikol Leitgeb
12,3 %
Celkem hlasovalo 56239 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám