Hlavní obsah
Článek

Vánoce jsou svátky klidu a míru, a ačkoliv tomu atmosféra v rodině Slováčků úplně nenapovídá, slavný saxofonista Felix Slováček (80) nám prozradil, jak bude vypadat jejich Štědrý den a je více než jasné, že o rodinnou pohodu se nenechá připravit.

Nejoblíbenější rodinné svátky stráví po boku těch nejmilovanějších, tedy svých dětí. "Já jsem rád, že se sejdu s Aničkou, s Felixem a se svýma vnukama, že si uděláme krásný Štědrý večer," řekl Super.cz Felix Slováček starší. Zda si rodinné svátky užije i Dáda Patrasová (67), která nedávno oznámila, že si rozmyslela plánovaný rozvod, netuší. "Nevím, možná dorazí i Dáda, ale to nedokážu posoudit," prozradil.

Program budou mít stejný jako většina lidí a jako bonus, protože jsou rodina plná muzikantů, nebude chybět ani zpěv. "V každém případě se budeme těšit, že se pod stromečkem uvidíme, budeme se smát a možná si zazpíváme," těší se Felix.

Rodina se otřásla v základech, když médii proběhla informace o tom, že chce Felix zbavit Dádu svéprávnosti. Ta reagovala nejprve rozvodem, poté ale své prohlášení přehodnotila a označila Felixe za nemocného člověka. „Myslela jsem, že to vyřeším po čtyřiceti letech rozvodem, ale mám pocit, že je Felix vážně nemocný, a přece ho nemůžu opustit a nechat napospas,“ řekla deníku Aha!.

Reklama

Další články

Načítám