Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Primě Sandra Pospíšilová (38) je aktuálně na mateřské dovolené. Letos se s rodinou krásná blondýnka rozhodla pustit před Vánocemi do rodinného focení. S prvorozenou dcerou Emilkou a synem Leonem před objektivem rozhodně nebyla taková pohoda, jak na fotkách vypadá.

„Podle výsledku se může zdát, že to bylo pohodové focení, ale jak byly děti unešené z výzdoby vánočního ateliéru, docela jsme se i zapotili, abychom udělali nějakou společnou. Takže smekám před fotografkou Petrou Odrazilovou za její trpělivost,“ svěřila se moderátorka, která je ráda, že bude mít na letošní Vánoce vzpomínku.

„Každopádně jsem ráda, že máme zase památku. Podobné rodinné focení máme maximálně jednou ročně, pokud nejsem těhotná,“ dodala pro Super.cz Sandra, která si mateřskou dovolenou naplno užívá. Kdy se tedy plánuje vrátit na obrazovku? „Je pravda, že s Primou řešíme můj případný návrat na obrazovku. Nijak netlačím na pilu, s ohledem na děti. Svoji práci v televizi mám ale ráda a vždycky jsem si ji užívala, takže se jednou zpět moc těším. Každopádně i když jsem stále “na mateřské” prakticky jsem nepřestala pracovat. Moderuji různé akce, což jde s dětmi krásně spojit a věnuji se naší kosmetice,“ dodala Sandra Pospíšilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám