Hlavní obsah
Článek

Moderátor Ondřej Sokol (52) je pověstný svým skvělým humorem, ovšem je více než jisté, že vás odzbrojí i jeho historka z dob, kdy v Česku začínaly fungovat automyčky. "Kdysi jsem byl těsně před štědrovečerní večeří v Olomouci umýt auto, když byly myčky úplně nová věc," začal vyprávět Ondřej historku a hned je člověku jasné, že to bude stát za to.

"Vystoupil jsem z toho auta ve chvíli, kdy se ta myčka zavřela a začala umývat. Takže jsem to strávil natisklej na tu průhlednou stěnu a z jedné strany jsem byl totálně umytej," svěřil se Sokol Super.cz. O vtipné historky nemá nouze, například, když nám popisoval, jak bude letos vypadat jeho silvestr.

Nejoblíbenější český moderátor prozradil, že bude čas trávit v Jeseníkách na chalupě, ale o zábavu nouze rozhodně nebude. "To je divokej mejdan. Já u sebe na chalupě většinou tancuju na stole," pobavil nás Ondřej. Na otázku, zda je večírek tak divoký, aby tancoval na stole nahý, měl jasnou odpověď: "Jak jinak."

Co se Vánoc týče, je Ondřej partner snů, protože miluje nakupování dárků, a co si přeje on sám, to si koupí. "Já miluju dávat dárky, to znamená, že já si to přes rok všechno vymlátím, takže pak zoufale vymýšlím, co bych mohl dát k Vánocům," lamentuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám