Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Love Islandu jsou v šoku. Sabina a Zbyněk, kteří ve finále oblíbené reality show skončili na druhém místě, nedokázali udržet vztah déle než měsíc. A důvod? Žarlivost charismatického bruneta, tedy alespoň podle Sabiny.

Zbyněk totiž nahlédl do telefonu své milé a nestačil se divit. Našel konverzaci, ve které si jeho nové děvče psalo s bývalým partnerem Moniky Bagárové Makhmudem Muradovem (34), a oheň byl na streše. Sabina ale Super.cz řekla, že s bojovníkem nic nemá.

„Momentálně oficiálně žádný vztah nemám. Co můžu říct je to, že jsme se se Zbyňkem rozešli, a rozešli jsme se proto, že mi vlezl do telefonu, kde jsem měla konverzaci s Muradovem," přiznala s tím, že ale o nic nešlo.

"Ale to bylo jen proto, že mi reagoval na stories poté, co jsme se spolu vyfotili na Oktagonu, a z toho Zbyněk usoudil, že spolu momentálně randíme. Ale není to pravda," hájí se Sabina.

To, že by Zbyněk a Sabina přeci jenom tuto krizi chtěli překonat, prý podle ní nehrozí. „Tím, že mě vydíral, že si přehrál všechny moje konverzace i s mýma kamarádkama, co jsem si s nima psala, tak si myslím, že by to dál nefungovalo,” dodala během rozhovoru se Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám