Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Žilková (62) v posledních dnech doslova září. Je stále jednou z nejobsazovanějších hereček a v soukromém životě si užívá nového vztahu s baskytaristou skupiny Argema Josefem Holomáčem. Nedávno si nechala prodloužit vlasy a její hříva všechny ohromila během premiéry pokračování megafilmu Avatar.

To prodloužení není proto, že jsem se zbláznila, že bych se rozhodla být za mladou, ale prostě budeme mít 19. dubna premiéru hry Já diktátor v Divadle Broadway a s těmi dlouhými vlasy se ty změny účesů na jevišti dělají mnohem jednodušeji. Z copánků mladé pionýrky uděláte lehce ordinérní drdol sekretářky,“ svěřila se Veronika Super.cz.

Díky prodlouženým vlasům chce také ušetřit ty svoje: „Já jsem letošní rok zaplať pánbůh hodně točila a hodně mi ty vlasy různě fénovali, točili, dávali mi trvalou, pálili mi je. A tak jsem si řekla, ať to dělají s vlasy někoho jiného a ty moje nechají být,“ dodala úspěšná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám