Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Vémola (38) byl propuštěn z nemocnice, kde si poležel dlouhých čtrnáct dní. Zápasník MMA musel vzdát titulový souboj s Patrikem Kinclem. Byl totiž v ohrožení života.

Do nemocnice ho se zánětem v těle přivezli za pět minut dvanáct a Vémola místo na dlouho očekávaný zápas myslel hlavně na to, aby se dožil prvních narozenin syna Rockyho.

„Já jsem nejspíš dostal ránu do nosu, protože prvně mi natekl nos, a pak také do žeber, protože tam se zanítily ty uzliny a otok se rozjel. Bohužel se mi ale z toho otoku udělala trombóza v levé ruce,“ řekl Vémola pro fightlive.cz s tím, že jedna z nocí byla hodně kritická.

Teď už je Vémola v domácím léčení. Na sociální síti se pochlubil šťastnou rodinnou fotkou se synem Rockym a dcerkou Lili, s nimiž teď bude trávit hodně času. Starat se o něj bude jeho manželka Lela (34).

„Konečně doma,“ oddechl si bijec, jenž teď na zápasení musí načas zapomenout, což pro něj není vůbec jednoduché. Sám ale moc dobře ví, že léčbu nesmí uspěchat, jinak by jednou mohlo dojít na nejhorší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám